slusaonica01
livestream01

Italija Milano 1

Plaža Beriknica kod Metajne, koja je prošle godine proglašena jednom od najljepših plaža na Jadranu, dobila je još jedno veliko priznanje. Slika Beriknice nalazi se na vozilima javnog prijevoza brojnih europskih gradova, Milana, Moskve, St. Petersburga, Kijeva, Brna, Plzeňa, Amsterdama, Den Haaga, Stockholma i drugih. Motiv plaže Beriknica izabran je uz još nekoliko s područja Hrvatske u promotivnoj kampanji HTZ-a, a koja se sastoji od vanjskog oglašavanja na ključnim emitivnim tržištima poput Velike Britanije, Nizozemske, Švedske, Italije, Francuske, Češke, Rusije, Ukrajine i Slovenije.

"Vizualni efekt dokazano privlači veliku pozornost mnoštva ljudi i stvara jak i dugotrajan doživljaj kod potencijalnih turista. Veliko vanjsko oglašavanje na najfrekventnijim prometnicama velikih europskih gradova i metropola jedan je od projekata realiziran u sklopu dodatno izdvojenih deset milijuna kuna za marketinške i PR aktivnosti na emitivnim tržištima u ovoj godini," rekao je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić.
Vanjsko oglašavanje Hrvatske kao turističke destinacije provedeno je i plakatima u prometnom londonskom i pariškom metrou, u Pragu, Ljubljani, Rotterdamu i drugim gradovima. (Josip Portada/Radio Pag)

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK