slusaonica01
livestream01

laz 1

U Domu kulture u Pagu je sa stand-up showom pod nazivom ,Šta ti misliš sa svojim životom?“ nastupio brački komičar Ivica Lazaneo. Ivica Lazaneo pripada stand-up kolektivu Splicka scena kojeg osim njega čine i Tomislav Primorac, Josip Škiljo i Ante Travizi.

Sa više od desetljeća iskustva na stand-up sceni svoj gotovo 100 minutni nastup bez problema je ispunio pričama o svom životu na Braču, obitelji, muško-ženskim odnosima i mnogim smiješnim situacijama u kojima se u svom tridesetogodišnjem životu našao. Povlačeći mnoge paralele između Brača i Paga i života u “malom mistu” publiku u rasprodanom Domu kulture nasmijao je do suza.

Do posljednjeg mjesta ispunjen Dom kulture i zadovoljne čakule nakon nastupa pokazuju da je Pag željan ovakvih događaja, tako da se u skoroj budućnosti može očekivati još ovakvih predstava.

Elvis Šmit/Radio Pag

laz-5
laz-4
laz-3
laz-2
laz-1

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK