slusaonica01
livestream01

1 Antonja Fest 2024

Kulturni centar Gozdenica u ponedjeljak 10. lipnja bio je domaćin 25. Dječjeg festivala Antonja! U sklopu proslave Antonje, Dana grada Novalje u organizaciji Centra za kulturu Novalja održan je jubilarni, 25. Dječji festival Antonja Kako nam kaže organizator: "Prošlo je četvrt stoljeća otkako smo prvi put okupili djecu i mladež našeg grada kako bismo im pružili priliku da zasjaju na pozornici i izraze svoje talente.

Od tada, svake godine, Dječji festival Antonja je postao sinonim za smijeh, igru i nezaboravne trenutke koji su oblikovali djetinjstva i ostavili dubok trag u srcima svih koji su bili dio njega. Ove godine na Festivalu se predstavilo 11 malih izvođača:

  1. Ema Tončić – Naški popaški
  2. Fran Luk – Moja riva
  3. Ema Musić – Uspavanka
  4. Katarina Kolobarić – Stare besede
  5. Nola Šestan – 25. godina
  6. Kiara Špiček Duvnjak – Dođite na naše more
  7. Marija Smojver – Zapamtite dobro
  8. Tonka Miletić – Žotra i šparić
  9. Phillip Škunca – Uvik nešto fali
  10. Karla Vidas – Prijateljstvo
  11. Eva Šanko – Otvaram srce

Svi izvođači su dobili Zahvalnicu za nastup na jubilarnom festivalu, a mali poklon za dugo sjećanje na ovu lijepu obljetnicu dobili su i svi okupljeni u Kulturnom centru Gozdenica. Umjetnički ravnatelj festivala je Simo Radosavljević koji je ujedno i autor glazbe.
U večeri ispunjenoj dječjom pjesmom i radosti, okupljene su razveselili i gosti iznenađenja Zadarski glumac Dragan Veselić i pjevač Petar Dragojević, a program je tradicionalno vodio prof. Ivo Fabijanić. 

Elvis Šmit/ Radio Pag     Foto:FB Grad Novalja

1-Antonja-Fest-2024
Antonja-Fest-2024-1
Antonja-Fest-2024-2
Antonja-Fest-2024-3
Antonja-Fest-2024-4
Antonja-Fest-2024-7
Antonja-Fest-2024-5
Antonja-Fest-2024-8
Antonja-Fest-2024-9
Antonja-Fest-2024-10

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK