slusaonica01
livestream01

katica mustapić magla

U Sveučilišnoj knjižnici u Splitu otvorena je izložba "Volim svoju županiju".


Riječ je o najboljim radovima fotografskog natječaja 'Volim svoju županiju' u organizaciji Hrvatske zajednice županija. Natječaj je pokrenut prije osam godina s glavnim ciljem promocije hrvatskih županija kroz fotografije prirodnih i kulturnih znamenitosti, tradicije i običaja. Među izloženim fotografijama je i nagrađena fotografija "Magla u paškoj vali" Katice Mustapić. Ovo je druga godina za redom na kojoj fotografija Katice Mustapić predstavlja Zadarsku županiju ljepotama Paga. Katica je članica Foto kluba Pag i tijekom ljeta njene fotografije su se mogle vidjet na izložbi "Ćutin otok svoj..." u Pagu, Novalji i Povljani. Zadarska županija na ovogodišnjoj izložbi je zastupljena i s fotografijom Velebit Mladena Radolovića.
Izložbu u atriju Sveučilišne knjižnice u Splitu otvorio je župan Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban uz nazočnost rektora Sveučilišta u Splitu prof.dr. sc. Dragana Ljutića, predsjednika Hrvatske zajednice županija dr.sc. Danijela Marušića i profesionalnog fotografa Damira Hoyke, predsjednika žirija.
Ovaj postav izložbe putovat će hrvatskim županijama, a u studenome bit će postavljena i u Njemačkoj.

Elvis Šmit/Radio Pag Foto:Mara Pilić, Katica Mustapić

mara pilić

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK