slusaonica01
livestream01

 predstave mandre

Turistička zajednica Općine Kolan i ovog tjedna organizira raznolik program za goste i domaće. U utorak se organizira radionica za djecu, Pinelić i sokić, a u srijedu radionica pod nazivom Mali umjetnik. U četvrtak u park šumi u Mandrama će se održati predstava Kazališta lutaka Zadar, Mali dinosaur, dok je u petak na istom mjestu u programu predstava Ćiro by Tarik Filipović.

 

Kazalište lutaka Zadar u subotu će izvesti predstavu Koliko je duga jedna priča, također u park šumi u Mandrama. Za nedjelju je planirano nordijsko hodanje po Kolanjskom polju za koje se moguće prijaviti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK