slusaonica01
livestream01

Circus Maximus svi artisti samo logo post2x

Noa Beach Club već je najavio spektakularnu sezonu – najveća imena klupske scene, preko nekoliko vrhunskih festivala i naravno bogat sadržaj za sve posjetitelje kako bi doživljaj ljeta na hrvatskoj Ibizi bio potpun. Najavljuje se čak 20% više gostiju u odnosu na prošlu godinu te više od 500 tisuća gostiju iz cijelog svijeta koji će posjetiti Nou ovo ljeto. Jedan dio tih posjetitelja svakako na popisu ima i jedan od najpoznatijih festivala - Circus Maximus koji ove godine slavi jubilarnih 10 godina! Circus Maximus na redu je od 23. do 26. srpnja i sudeći po line up-u nema sumnje u to da posjetitelje očekuje pravi spektakl uz more.


Spektakl i priliči uz festival koji ove godine slavi svoju desetu godišnjicu. U tih deset godina prodefiliralo je stage-om na desetke vrhunskih svjetskih DJ imena, gosti pristižu iz svih dijelova svijeta; rasvjeta, razglas, scena i inovativnosti koje organizatori osmišljavaju za posjetitelje već su cijelo desetljeće razlog zbog kojeg je ovaj festival postao tradicionalan i jedan od najposjećenijih u Hrvatskoj.
Na jubilarni festival ove godine stižu imena koja garantiraju nastavak dobre tradicije Circus Maximusa – nezamjenjiva mega zvijezda Steve Aoki – DJ, poduzetnik i modni dizajner. Tu je još i Morten, koji će kako je najavljeno, ove sezone u organizaciji Noe i We Rave You imati nekoliko nastupa. Stižu i švedski DJ Kaaze kojem će ovo biti prvi nastup u Noa Beach Clubu, zatim Vize, Teamworx, te nezamjenjivi rezident DJ-evi Noa Beach Cluba, Lorenzo, Mike & Me, Noide, Vandal Steve. U prodaji je nekoliko paketa ulaznica kao i kombinacija smještaja i ulaznica na njihovoj web stranici: https://www.noa-zrce.com/en/events/circus-maximus-2023. Za one željne dodatnih aktivnosti u ponudi su ulaznice za boat party, sportski paketi, vip stolovi, a uskoro i dnevne ulaznice!
Cijeli ovogodišnji program Noa Beach Cluba potražite na webu https://www.noa-zrce.com/en.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK