slusaonica01
livestream01

mare monti mars

Udruga sportskog turizma "Pag MareMonti" poziva na pješačenje dijelom staze "Life on Mars" koje će se u organizaciji Turističke zajednice Grada Paga, a u sklopu projekta Pag Outdoor Summer 2023, održati u subotu 15.7.2023., s početkom u 06:00 sati. Iz udruge mole da na početnu točku dođete desetak minuta prije nego što pješačenje započne.


Staza "Life on Mars" nije tehnički zahtjevna, ali svakako obratite pozornost na krški teren kojim će se hodati i vremenske prilike te svoju opremu prilagodite istima.
Članovi Udruge napominju da sa sobom ponesete dovoljnu količinu vode i zaštitu od Sunca.
Početna točka ovog pješačenja nalazi se na parkiralištu kod plaže Ručica u selu Metajna, do kojeg možete doći svojim automobilima.
Potrebno vrijeme za obilazak staze dužine oko 6 km je 3 sata otprilike.
(parkiralište kod plaže Ručica – uvala Slana – parkiralište kod plaže Ručica).

Za sve prijavljene ova događanja se NE NAPLAĆUJU, organizirana su u svrhu promicanja sportskog turizma i outdoora na području grada i otoka Paga.
Prijaviti se možete na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Iz udruge sportskog turizma "Pag MareMonti" poručuju: "Vjerujemo kako ćete, kao i mnogi drugi koji su već imali priliku sudjelovati u outdoor aktivnostima na području grada i otoka Paga, uživati u ovom prekrasnom i jedinstvenom mediteranskom krajoliku."
Svojom prijavom sudionik/sudionica potvrđuje da je upoznat/a sa zahtjevnosti svih outdoor aktivnosti na području grada i otoka Paga, da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje, te da izletu pristupa na vlastitu odgovornost.
Sudionik/sudionica mora poštovati upute i odluke vodiča.
U slučaju nepredviđenih okolnosti vodič može promijeniti plan ili otkazati izlet.

izvor: Udruga sportskog turizma "Pag MareMonti"

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK