slusaonica01
livestream01

Turnir image1

U organizaciji Rukometnog kluba Pag u subotu 25. studenog 2023. u gradu Pagu odigrati će se 1. Memorijalni turnir “Milana Rausavljevića” u super mini i mini rukometu.

 

Milan Rausavljević se rukometom bavio od 1948. godine. Igrao je u niz klubova kao što su RK Mladost iz Zagreba, RK Lokomotiva iz Virovitice, zatim u reprezentaciji Zagreba, a kasnije je trenirao mlade. U Pag se doselio 1991. godine, a već 1992. godine je započeo trenirati paške osnovce. Rukometu podučava uglavnom učenike viših razreda, dječake i djevojčice. Trenirao je mlade sve do svoje smrti 2009. godine u 83 godini života. Posthumno, u znak javnog priznanja za nesebičan dugogodišnjui rad na sportskoj edukaciji mladih kao i na osvojenim nagradama na raznim rukometnim turnirima, za jačanje sportske kulture i duha kod mladih kao i na promociji Grada Pag dobio je priznanje Grada Paga.

Rukomet u Pagu nakon smrti trenera Rausavljevića upao u manji san, no djeca kojima je trener Milan prenio ljubav prema ovom sportu sad, kao odrasli ljudi, probudili su ga iz sna. Treneru Rausavljeviću u čast, zbog njegove nepresušne energije i ljubavi prema rukometu koju im je uspješno prenio pokrenuli su Memorijalni turnir “Milana Rausavljevića”. Uz Rukometni klub Pag na turniru igraju RŠK Mini sunce iz Biograda na Moru, Zadar 1954, ŽRK Vinodol i RK Benkovac u kategorijama 2013/2014 I 2014/2015.

Sve utakmice se igraju u Školskoj sportskoj dvorani u Pagu na dva terena. Turnir počima u 10 sati, a ulaz je slobodan. 

Radio Pag/Elvis Šmit

Turnir image0

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK