slusaonica01
livestream01

Kamion Djeda Mraza 3

Pridružite se veseloj božićnoj turneji Kamiona Djeda Mraza u organizaciji Auto Hrvatske te doživite topli blagdanski ugođaj na njegovoj pretposljednjoj postaji u Zadru u četvrtak 21. prosinca.
Nakon Istre i Kvarnera Kamion Djed Mraza stiže u Dalmaciju. Blagdanski dekoriran kamion s Djedom Mrazom i njegovim pomoćnicima dolazi u Zadar u četvrtak 21. prosinca, djecu i posjetitelje će zabavljati od 19:30 sati ispred Športskog centra Višnjik. Svi će posjetitelji imati priliku uživati u pravoj blagdanskoj atmosferi uz pjesmu i ples, a najmlađi u božićnoj predstavi te Kraš slatkišima i balonima.


Turneju Kamiona Djeda Mraza organizira Poslovna grupa Auto Hrvatska s ciljem širenja pozitivnog blagdanskog duha i uveseljavanja najmlađih. Kamion će biti pozornica zabavnoj, edukativnoj i interaktivnoj predstavi “Stiže nam Božić” s Djedom Mrazom, vilenjacima,
Duhom Božića i dobrom Zvjezdanom Vješticom.
Predstave su besplatne i namijenjene djeci vrtićke dobi, kao i učenicima nižih razreda osnovne škole, a glavne teme predstave su božićna radost, humanost te ljubav prema drugima. Također, s obzirom na 70 godina dugu povijest Auto Hrvatske kao vodeće tvrtke u segmentu prodaje i održavanja osobnih i gospodarskih vozila te njene posvećenosti u promicanju sigurne vožnje i odgovornog ponašanja, cilj je predstavom na jednostavan i zabavan način podsjetiti djecu na pravilno ponašanje u prometu.
Zadar je pretposljednja od ukupno jedanaest postaja Kamiona Djeda Mraza na velikoj božićnoj turneji Hrvatskom i putu dugom 2.500 kilometara. Poslovna grupa Auto Hrvatska u Zadru posluje 60 godina zastupajući brendove Volkswagen te Audi, a od nedavno Auto Hrvatska u Zadru djeluje i s prodajnom-servisnim centrom za Cupra te Seat vozila. Najkompletniju servisnu podršku za gospodarska vozila korisnicima pruža kroz MAN prodajno – servisni centar.
Kamion Djeda Mraza dosad je razveselio mališane iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci, Osijeka, Varaždina, SOS Dječjeg sela Lekenik, Karlovca, Pule, Pazina, Rijeke, Splita, a Zadar će posjetiti 21. prosinca i vratiti se u Zagreb 22. prosinca.
Ovogodišnje saonice Djeda Mraza je zamijenio kamion F-MAX marke Ford Trucks koji vuče poluprikolicu Kässbohrer s putujućom pozornicom.

 

Kamion-Djeda-Mraza--2
Kamion-Djeda-Mraza3
Kamion-Djeda-Mraza--1

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK