slusaonica01
livestream01

dan državnosti

Program obilježavanja Dana državnosti u Novalji počinje u četvrtak 29. svibnja u Centru za kulturu Gozdenica otvaranjem izložbe "Dani ponosa i slave" UHBVDRN Novalja.

Otvorenje izložbe je u 20 sati, a u 21 sat slijedi projekcija filma Bilo jednom u Hrvatskoj. To je hrvatski igrano−dokumentarni film redatelja Jakova Sedlara iz 2022. godine za koji je scenario napisao Hrvoje Hitrec. Film je sniman na engleskom jeziku i glavna radnja je o prvom predsjedniku RH Franji Tuđmanu. Glavnu ulogu u ovom filmu glumi američki glumac Kevin Spacey.
U četvrtak 30. svibnja Gradska glazba Pag održat će promenadni koncert na Trgu bazilike, te na Rivi u Novalji. Programa počima u 11:30.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK