slusaonica01
livestream01

26. PAF

Renesansni grad Pag 26. put ugostit će PagArtFestivala u organizaciji i pod umjetničkim ravnanjem hrvatskog pijanista svjetskoga glasa Lovre Pogorelića i njegove supruge Nine.

Vođeni idejom da se što kvalitetnijim sadržajem obogati i oplemeni život građana i odmor njihovih gostiju, Pogorelići su 1999. pokrenuli festival ozbiljne glazbe u ozbiljnoj izvedbi za ozbiljnu publiku, uz poneka umjetnička događanja druge vrste.
Tako će biti i ove godine, pa će paška publika imati priliku poslušati 4 vrhunska koncerta ozbiljne glazbe i pogledati Duodramu Tennessee Williamsa u izvedbi ŽabaTeatra.

PROGRAM:
1. kolovoza - Lovro Pogorelić klavir: Solana Pag, Svilno
4. kolovoza - Ksenia Milas (Rusija), violina: Stari Grad Pag
7. kolovoza - Tennessee Williams: Duodrama - ŽabaTeatar; izvode Ana Pogorelić, Luka Šatara, Katarina Ranković, Stari Grad Pag, u slučaju kiše Dom kulture Pag
12. kolovoza - Vlorent Xhafaj (Albanija/Francuska) violončelo I magazin Solane Pag
17. kolovoza - Neža Pogačar (Slovenija), klavir: crkva sv. Frane

 

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK