slusaonica01
livestream01

Rockin

Nakon kraće pauze, uzrokovane zdravstvenom situacijom, ove godine nastavlja se blueserska avantura u Novalji. Udruga rokera grada Novalje – Uragan, od 23. do 25. kolovoza, u novaljskom polju organizira međunarodni blues i rock festival "Rockin in the Fields"

 

U petak ,23. kolovoza. festival otvoraju slovenski tribute sastav The Dreams, glazbenici bogati iskustvom koji su svirali i sa Vlatkom Stefanovskim. Za njima slijedi poznati talijanski Frank Get Trio. Pjevač, basist, gitarist, pijanist i kompozitor, Frank Get rođen je u Trstu, a glazbom se bavi od 1979. godine. 

Subotnju večer otvorit će pobjednici Croatian Blues Challengea, Restless Sea. Labinski rokeri Restless Sea stvaraju autorske pjesme pod utjecajem rock, funk i blues glazbe te uz to sviraju i covere velikana rock glazbe. Drugi bend subotnje večeri od prije je poznat festivalskoj publici, to su hrvatski predstavnici na 35th International Blues Challenge (Memphis, USA) Screamin’ Wheels.

Posljednju, treću večer festivala otvorit će Harp Explosion, legendarni Vinkovački usnohramonikaš s dugim stažom na glazbenoj sceni, a šećer na kraju su senzacionalni Pangalaktički Grlorez, svojevrsna all-star ekipa slovenske scene. Njihov SF glazbeni eksperiment provest će vas kroz galaksije soula, bluesa, jazza i funka.

Organizatori poručuju: " Nadamo se da ćemo privući fine i pristojne ljude željne dobre svirke, da osjete vibru našeg festivala."

RASPORED:

Petak 23. kolovoza 2024.

The Dreams
Frank Get Trio

 Subota 24. kolovoza 2024.

Restless Sea
Screamin’ Wheels

 Nedjelja 25. kolovoza 2024.

Harp Explosion
Pangalaktični Grlorez

 

Elvis Šmit/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK