slusaonica01
livestream01

1 120 1024x683

Poštovani, roditelji, budući i postojeći članovi, obavještavamo vas da kreće program Univerzalne škole sportova RK Pag i OK Fortuna.

  • Prvi trening ODBOJKE održati će se 09.09.2024. godine s početkom u 16:00 sati. Svi novi članovi neka nam se jave i dođu na prvi trening. Već aktivni članovi i članice nastavljaju treninge u svojim grupama.
  • Prvi trening RUKOMETA održati će se 11.09.2024. godine s početkom u 16:00 sati. Svi novi članovi neka nam se jave i dođu na prvi trening. Već aktivni članovi i članice nastavljaju treninge u svojim grupama.

Treninzi se održavaju u Športkoj školskoj dvorani Pag.

Uskoro kreće i RUKOMET u Novalji – više o terminima uskoro putem weba.

 

Nakon prvih odrađenih satova glavni treneri će odraditi procjenu i eventualni prerasporede djece sukladno motoričkim sposobnostima prijavljenih polaznika o čemu će te biti naknadno obaviješteni.

Dijete možete upisati online putem obrasca ili ga dovedite na prvi sat u sukladno gore navedenom rasporedu. Polaznici koji su pohađali program od prošle sezone ne moraju se ponovno prijaviti već samo doći u svoj termin. Moramo napomenuti da kompletan program nije rekreativnog karaktera, već profesionalnog s ciljem razvoja sporta i klupske igre na području otoka Paga.

U programu su uključeni profesionalni, licencirani treneri; za rukomet Nikolina Prtorić i za odbojku Anamarija Negulić, Marta Drakula i Antonijo Pavić, pomoćni treneri; za rukomet Anđele Paladina, te tajnica kluba Fortuna Majda Reč i predsjednica kluba OK Fortuna Tihana Orlić.

Cilj nam je stvoriti zdravu sredinu s kompletnim programom razvoja djece u sportu, te omogućiti djeci, kao i roditeljima kvalitetnu edukaciju i kompletnu brigu oko razvoja djeteta i njegovog zdravlja.

Mjesečna cijena Programa Škole rukometa i odbojke je:

  • RUKOMET (djeca) – 30,00 € po polazniku ili 20,00 € po polazniku ako su dvoje ili više djece iz iste obitelji (braća, sestre) – cijena uključuje 2 treninga tjedno, sve radionice za roditelje i djecu, majicu kluba, prijevoz na takmičenja i obroke, klupsku iskaznicu.
  • ODBOJKA (djeca) – 30,00 € po polazniku ili 20,00 € po polazniku ako su dvoje ili više djece iz iste obitelji (braća, sestre) – cijena uključuje 2 treninga tjedno, sve radionice za roditelje i djecu, majicu kluba, prijevoz na takmičenja i obroke, klupsku iskaznicu.

PLAĆANJE: Sustav plaćanja se izvodi preko aplikacije SOM Sport (virmanski na račun kluba). Račune roditelji zaprimaju putem e-mail adrese, a plaćanje se vrši retroaktivno za protekli mjesec.

Svi treninzi su zatvorenog tipa, bez roditelja kako bi se mogla postići maksimalna koncentracija i pažnja polaznika.

Program se održava redovno sukladno rasporedu u prostoru Školske sportske dvorane u Pagu – ponijeti čiste tenisice, vodu, rezervnu majicu i ručnik.

Za više informacija slobodno nam se obratite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili predsjedniku kluba RK Pag Juri Orliću na 099 7896 117 ili predsjednici OK Fortuna Tihana Orlić na 091 795 0018. Sve informacije pratite na službenim web stranicama kluba www.rk-pag.hr.

IZVOR: RK Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK