slusaonica01
livestream01

mjesec ženskog zdravlja naslovna

Listopad je mjesec posvećen ženskom zdravlju. Tim povodom Udruga Žene za otok Pag organizirala niz predavanja i aktivnosti.


Nakon predavanja dr. med. Hrvoja Tičića "Zdravlje dojke" koje je održano u Pagu, u četvrtak, 17. listopada u Domu kulture u Povljani čeka vas zanimljivo predavanje na temu "Uloga prehrane u prevenciji i zaštiti ženskog zdravlja" koje će održat Valerija Fabijanić, mag. nutr. Početak predavanja je 18 sati. Pokrovitelj predavanja je Općina Povljana.
U subotu, 19. listopada na programu je šetnja do Sunčanog sata u Vlašićima koju vodi Kristina Alaburić. Početak šetnje predviđen je u 9 sati.
U srijedu, 30 listopada, u Poduzetničkom centru Ragan u Novalji održat će se predavanje "Cjelovit pristup ženskom zdravlju". Predavanje će održat Diana Palčić, dr. med. psihoterapeut u edukaciji.
Sve aktivnosti u sklopu Mjeseca ženskog zdravlja su besplatne.

Elvis Šmit/Radio Pag

žene otok listopad

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK