slusaonica01
livestream01

Stolni tenis STK Pag mlošinj

 

U Malom Lošinju se 14. listopada održalo „11. Prvenstvo jadranskih otoka“ u stolnom tenisu. Natjecanje je to koje se održava svake godine na drugom otoku, a nakon Paga prošle godine ove godine domaćin je bio STK Lošinj, pod pokroviteljstvom Hrvatskog stolnoteniskog saveza. Natjecalo se 117 natjecatelja sa Korčule, Brača, Zlarina, Paga, Raba, Krka i Lošinja, u kategorijama od dječjih do veteranskih.

Stolnotenisači STK-a Pag vratili su se kući sa 10 medalja.Osvajači medalja bili su: Katia Fabijanić, kategorija klinceze, bronca, Filip Vidović, klinci, srebro, Fabijan Maržić, klinci, bronca, Katarina Valentić, najmlađe kadetkinje, bronca, Antonija Škunca, najmlađe kadetkinje srebro, Marko Cik, najmlađi kadeti, bronca, Patrik Kustić, mlađi kadet, bronca, Dominik Draganić, kadet, bronca, Maja Jovanović, juniorke, zlato, Željko Cik, kategorija 60+ godina, zlato. Uspješni su bili i stolnotenisači STK Dalmatinac sa 3 medalje. Kurilić Antonio osvojio je srebro, a Buljanović Danijel i Kurilić Mate u svojim kategorijama osvojili su broncu. Nakon cjelodnevnog natjecanja medalje su sudionicima dodijelili gradonačelnica Malog Lošinja Ana Kučić, gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić i direktor HSTS-a Renato Čengić.

Radio Pag/Elvis Šmit Foto STK Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK