slusaonica01
livestream01

1 naslovna NK pag Vis

Povodom proslave Sv. Jurja i Dana Grada Visa NK “Vis” organizira tradicionalni malonogometni dječji turnir Sv. Jurja Vis. Ovogodišnje, 16. izdanje turnira, trajalo je od četvrtka do nedjelje. Među 20 ekipa koje su se natjecale na Visu bili su i mladi nogometaši NK Paga u 3 kategorije, papaline, tići i mlađi pioniri (2011/2012, 2013/2014, 2015/2016).

Nakon dva dana turnira u nedjelju u finalnim dvobojima nastupili su tići i mlađi pioniri kao domaćini. Oba susreta, protiv NK Elektroprijenos i NK Tomislav, završila su rezultatom 2:0 za goste, te se mladi pažani vraćaju u Pag sa srebrnim peharima. Uz to doma donose i nagradu za fair-play koju su dobile papaline pokazavši iznimnu sportsku kulturu. Posebno su se istakli Roko Fabijanić i Josip Škoda, koji su u svojim kategorijama osvojili nagrade za najbolje golmane turnira.

Elvis Šmit/Radio Pag Foto: Lucija Maržić

1-naslovna-NK-pag-Vis
NK-pag-3
NK-pag-Vis-2
NK-pag-Vis-4
NK-pag-Vis-5
NK-pag-Vis-6

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK