slusaonica01
livestream01

Radio Pag NK Pag

Na izvanrednoj Skupštini NK Pag Dominik Sabalić je podnio neopozivu ostavku na dužnost predsjednika kluba. Neopozivu ostavku podnio je i Stipe Žunić na dužnost tajnika. Obojica su svoje ostavke obrazložili nedostatkom vremena za posvećivanje djelovanju u klubu te zbog ostalih privatnih razloga. Za novog predsjednika NK Pag izabran je Karlo Bukša, dopredsjednik je Antonio Maržić, a tajnik je Mario Fabijanić. U Upravnom odboru NK Pag su Lovre Fabijanić, Dominik Sabalić, Daniel Persola, Željko Škiko Pogorilić i Stipe Žunić. Članovi Nadzornog odbora su Ante Donadić, Antonio Bačić i Naum Batkoski.


Bivši predsjednik Dominik Sabalić je odlučio ostati u vodstvu kluba, kao član Upravnog odbora, zajedno sa Stipom Žunićem. Novoizabrani predsjednik Karlo Bukša je naglasio da će nastaviti posao koji je započeo njegov prethodnik te da će s novoizabranim vodstvom težiti poboljšanju stanja u klubu.
Na izvanrednoj Skupštini se raspravljalo o financijskom stanju i radu kluba u razdoblju od listopada 2019. godine do siječnja 2020. godine, a Dominik Sabalić je, prije podnošenja ostavke, iznio financijski plan za 2020. godinu.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK