slusaonica01
livestream01

Radio Pag dizalica u Pagu

U Pagu, na Goliji, kod lanterne na nekadašnjem trajektnom pristaništu, postavit će se dizalica od 6, 6 tona za podizanje brodova iz mora i za spuštanje brodova u more.


"Dio dizalice već je u Pagu, dio će stići uskoro, a dobili smo i suglasnost za postavljanje krune, odnosno temeljne stope," rekao je gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić. "Kada dobijemo građevinsku dozvolu, dizalicu ćemo montirati u cijelosti i bit će na raspolaganju vlasnicima brodica. U Pagu je takva dizalica već odavno potrebna i kada se dizalica napravi konačno će se olakšati podizanje brodica iz mora i spuštanje brodica u more."
Dizalicom će upravljati gradska tvrka Pag II.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK