slusaonica01
livestream01

RPpaskimost

Hrvatske ceste rade na popravljanju Paškog mosta. Radovi će trajati oko četiri mjeseca. Zbog započetih radova pojavile su se informacije kako će Paški most biti zatvoren za promet. Međutim, to se neće dogoditi. Gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić održao je sastanak s direktorom Hrvatskih cesta Josipom Škorićem i na sastanku je rečeno kako se Paški most neće zatvoriti za promet.


"Most će za trajanja radova biti otvoren za promet, to je bio i jedan od uvjeta natječaja za radove na mostu. Paški most se neće zatvarati, a samo povremeno promet će se odvijati jednom prometnom trakom," rekao je gradonačelnik Fabijanić.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK