slusaonica01
livestream01

Radio Pag Kolan Trail

U organizaciji Općine Kolan i Turističke zajednice Općine Kolan, 4. travnja održat će se utrka Otok Pag Trail. Prijave za utrku otvorene su do 30. ožujka. Svi koji se prijave i plate startninu do 21. ožujka mogu dobit majcu utrke. Prijave se zaprimaju isključivo on-line, putem prijavnice na web stranici utrke. Uplata startnine moguća je isključivo uplatom na bankovni račun organizatora. Uplatom startnine, prijava za utrku je potpuna.

Prijave na utrku na dan natjecanja nisu moguće. Svojom prijavom natjecatelj potvrđuje da je u odgovarajućoj psiho-fizičkoj kondiciji primjerenoj za ovakvu vrstu natjecanja. Natjecatelji moraju imati navršenih 18 godina. Natjecatelji mlađi od 18 godina mogu se natjecati jedino uz pratnju punoljetne osobe koja je odgovorna za maloljetnog natjecatelja. Na trail utrkama natjecatelji se mogu natjecati u tri kategorije, lagana od 10 do 17 km, srednje zahtjevna od 20 do 30 km i vrlo zahtjevna od 30 do 60 km.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK