slusaonica01
livestream01

Radio Pag potpisivanje ugovora

U Kolanu je održan sastanak na kojem su bili Ante Čemeljić, direktor Komunalnog društva Pag, Marin Pernjak, načelnik Općine Kolan i Neven Korda, direktor Komunalija Novalja. Tema sastanka bila je primopredaja komunalne infrastrukture koja se nalazi na području Općine Kolan Komunalnom društvu Pag.

Općina Kolan se odvojila od Grada Paga 2002. godine i pokušala je s vlastitim komunalnim društvom, no kasnije je upravljanje komunalnom infrastrukturom predala Komunalijama Novalja.
"U Kolanu smo potpisali ugovor o primopredaji komunalne infrastrukture što je važno za kvalitetno održavanje cijelog sustava," rekao je Ante Čemeljić za Radio Pag. "Komunalnom infrastrukturom upravljale su Komunalije Novalja, a sada je to riješeno tako da s tim upravlja Komunalno društvo Pag."
Ante Čemeljić je rekao kako za Komunalno društvo Pag preuzimanje komunalne infrastrukture s područja Općine Kolan znači oko 1. 800 novih priključaka i znatno proširenje posla.
"Općenito je komunalna infrastruktura stara i potreban je stalan rad na održavanju," rekao je Ante Čemeljić. "Jedan od problema je što moramo biti jednako u pogonu i jednako spremni i u dvadesetak dana špice ljetne sezone kao i izvan sezone. No, imamo opremu i ljude i uspješno obavljamo svoje poslove. Istovremeno, radimo i na novim projektima, tako da u ovom trenutku Komunalno društvo Pag radi na dvadeset pet projekata."

Josip Portada

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK