slusaonica01
livestream01

 Radio Pag Karneval u Drugom magazinu

Kako je potvrdio gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić, od 25. siječnja krenut će subotnje karnevalski tanci u Drugom magazinu.


"Imali smo tri natječaja za organizaranje karnevala, ali nismo imali zainteresiranih, međutim, subotnji tanci su tradicija u Pagu. Zbog toga smo odlučili da karneval organizira Grad Pag u suradnji s udrugama i gradskim tvrtkama. Dogovoren je sastanak na kojem ćemo utvrditi sve pojedinosti oko karnevalskih zabava," rekao je gradonačelnik Fabijanić.
U Drugom magazinu postavit će se šator, a bit će uobičajena ponuda jela i pića. Predstavnici Grada Paga i udruga dogovorit će koji će pjevači, pjevačice i grupe svirati na subotnjim karnevalskim zabavama.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK