slusaonica01
livestream01

Radio Pag nagrade Kolan

Sa svečane dodjele nagrada Suncokret ruralnog turizma Hrvatske za 2019. godinu, koja je održana u zagrebačkom hotelu Academia, a na kojoj je nazočan bio ministar turizma Gari Cappeli, dva velika priznanja stigla su u Kolan. U kategoriji "Turistička seljačka obiteljska gospodarstva" Srebrnu povelju dobio je OPG Zvonimir Oliverić-Konoba "Figurica" iz Kolana, a Srebrnu povelju dobio je obrt MIH Sirana Kolan.

Na natječaj Suncokret ruralnog turizma Hrvatske pristiglo je 150 prijava iz gotovo svih dijelova Hrvatske, a o najboljima je odlučila komisija sastavljena od stručnjaka u turizmu. Nagrade dodjeljuje Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj "Klub članova Selo". Zlatni suncokret je najveća akcija u ruralnom turizmu kojom se promoviraju tradicijski sadržaji, povezuju najznačajniji projekti, proizvođači, događaji i zanimljivosti, čuva se izvornost i stvaraju novi proizvodi. Nagrade i priznanja dodijeljena su u sedam kategorija, Turistička seljačka gospodarstva, Poduzetnici u ruralnom turizmu, Ruralno-turistički projekti, Ruralno-turističke manifestacije, Tradicijska ruralna gastronomija, Vinski turizam te Zaštićene i marketinške oznake.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK