slusaonica01
livestream01

Radio Pag STK Pag Zadar

Stolnoteniski Klub Pag sudjelovao je na 4. regionalnom HSTS turniru u Zadru. Vita Orlić osvojila je treće mjesto i brončanu medalju u kategoriji klinceza. U STK Pag navode kako je sve mečeve odigrala sa 3:2 ili 2:3 i da je bilo malo više sportske sreće i malo više zdravlja, borila bi se za zlato. Strahovit napredak je evidentan, a izgubila je od svoje najjače protivnice sa 2:3 u produžetcima, navode u STK Pag. Fabian Buljanović osvojio je treće mjesto i brončanu medalju u kategorija klinci. Fabian je prošao skupinu, ali u polufinalu je naletio na boljeg i iskusnijeg igrača, ali to je još jedna medalja na polici i dosta bodova na tablici. Patrik Kustić je lavovski odigravao mečeve, ali ovog puta nije uspio.

Ante Paro malo po malo hvata sve konce stolnoteniske igre i sve je bolji. Ivano Cvitković bio je dobar, ali kod njega su se najviše vidjele posljedice viroze. Antonija Paro-Vidolin je deklasirala jednu protivnicu, ali nije uspjela proći skupinu. Lucija Brkljčača je u svojem dječjem, razigranom stilu pružala otpor, ali nedostajalo je napada. Filip Kustić je sve bolji, kao i Dominik Draganić u kategoriji NMK, koji je ispao u 1/4 finala. Na natjecanju je nedostajao Ivan Buljanović koji je do sada držao treće mjesto na tablici, ali zbog viroze nije mogao sudjelovati u natjecanju.
"Dvije brončane medalje idu u Pag, a kakva je situacija bila prije nekoliko dana, mislili smo da nećemo imati svojih predstavnika na turniru," navode u STK Pag. "Čestitke, najprije svim našim natjecateljima, koji skoro deset dana zbog bolesti nisu trenirali, a ipak su došli na turnir i uzeli nešto medalja, zahvaljujemo roditeljima koji uvijek sudjeluju kao pratnja i potpora svojoj djeci, a zahvaljujemo se i našim trenerima koji su konstantno uz naš pomladak."

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK