slusaonica01
livestream01
  • image

Radio Pag Maskare u Novalji

Prema programu Novaljskih maškara 2020. maškarani tanci održat će se u hotelu Kaneo. Glazbeno humoristička predstava Audicija 2020. održat će se 8. veljače s početkom u 21:00 sat, a poslije toga bit će koncert klape Puntamika. U subotu, 15. veljače s početkom u 21:00 sat, nastupit će grupa Kanela. U subotu, 22. veljače s početkom u 21:00 sat održat će se suđenje Juru Mesopustu, a poslije toga nastupit će grupa 023.

Svake večeri bit će tombola s bogatim nagradama. Na Trgu Bazilike 25. veljače, s početkom u 14:00 sati, održat će se maškarana povorka i čitanje teštamenta. Program će voditi Dražen Turina Šajeta. Bit će spaljivanje Jure Mesopusta, a sve maškare dobit će nagrade. Organizator je Centar za kulturu Grada Novalje.

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK