slusaonica01
livestream01

 Raadio Pag Izlozba branitelji Novalja

U Gradskom muzeju u Novalji postavljena je izložba "Naši otočani u Domovinskom ratu 1991. – 1995.", a posjetitelji mogu uživati i u razgledavanju muzejskih zbirki i jedinstvenog podzemnog rimskog vodovoda. Izložbu je postavila voditeljica muzeja Jelena Šćiran prikupivši od branitelja i članova njihovih obitelji fotografije i razne novinske članke.


"Ovo je prilika da se prisjetimo tih slavnih dana stvaranja hrvatske države. Prilika je da se zahvalimo svima koji su sudjelovali u obrani države, a posebno onima koji su dali svoje živote," rekao je Dražen Peranić, ravnatelj Centra za kulturu Grada Novalje. "Imali smo čast doživjeti najslavnije stranice naše hrvatske povijesti. Pokazali smo da, kad nas vodi domoljublje, možemo sve. Zato budimo ponosni na slavnu povijest hrvatske vojske koja je u Domovinskom ratu pobijedila“.
Izložba je otvorena do 17. veljače.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK