slusaonica01
livestream01

Radio Pag Lag Menteorides natjecaj

LAG "Mentorides" objavio je 2. LAG Natječaj iz LRS LAG-a za TO 1.1.1. "POTPORA RAZVOJU MALIH POLJOPRIVREDNIH GOSPODARSTAVA", a koji je sukladan TO 6.3.1. iz Programa ruralnog razvoja. Ukupan iznos raspoloživih sredstava po ovom natječaju iznosi 781.441,50 HRK, a visina potpore po nositelju projekta iznosi 15. 000 eura, odnosno 111.634,50 HRK.


Rok za podnošenje prijave projekata je od 19. veljače do 23. ožujka 2020. godine. Potpora se isplaćuje u dva jednaka dijela, prva rata nakon dobivanja Odluke o odabiru, a druga nakon provedenih aktivnosti. Potpora za ovaj tip operacije može se dodjeliti samo jednom u cijelom vremenu trajanja Programa. Prihvatljivost nositelja projekta te sve ostale potrebne informacije o načinu prijave mogu se pronaći u LAG Natječaju.
Za potrebe pripreme potencijalnih prijavitelja na ovaj LAG Natječaj održat će terenske radionice, a vrijeme i mjesto održavanja bit će objavljeni naknadno.
Pitanja s jasno naznačenom referencom na ovaj Natječaj moguće je poslati od dana objave natječaja do zaključno jednog dana prije roka završetka podnošenja prijave projekata isključivo putem e-pošte na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
Konakt: Lokalna akcijska grupa Mentorides, Ured u Pagu, Od Špitala 1, 23250 Pag.
Telefon: +385 99 599 2189, E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Radno vrijeme: ponedjeljak–petak od 07:00 do 15:00 sati.
Ovaj projekt sufinanciran je sredstvima Europske Unije.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK