slusaonica01
livestream01

ma 07

U programu Paškog zimskog karnevala održan je tradicionalni Dječji dan. Na Trgu Petra Krešimira IV. nastupila su djeca iz Dječjeg vrtića "Paški mališani", dječji KUD "Družina", Dječji zbor "Vijolice" i Akrobatski Rock'n'roll klub "Bistra". Okupljene mališane zabavljali su Cirkus teatar "Triko" uz klaunski show i hodanje na štulama i žongleri s vatrom.

Uz nastup Gradske glazbe Pag, od 17 do 20 sati, na pjaci se plesalo paško kolo. Dodijeljene su i nagrade za najbolje likovne i literarne radove. Sva djeca su nagrađena, a sponzor nagrada je Turistička zajednica grada Paga koja je uručila poklone za djecu Dječjeg vrtića "Paški mališani", OŠ "Jurja Dalmatinca" i SŠ "Bartula Kašića", Dječji zbor "Vijolice", Mali KUD "Družina", Malu školu Gradske glazbe Pag, te Akrobatski rock and roll klub "Bistra". Djeci su podijeljene krafne koje su za tu prigodu pripremile Pekarnica "Vodice" i Pekarnica "Pag".

Nagrađeni radovi:

OŠ JURJA DALMATINCA :
LIKOVNI RADOVI
Silvio Škoda - 3.r.
Luka Novak - 4.r.
Luka Bukša - 8.b
Luce Majstorović - 8.a

LITERARNI RADOVI
Bruna Čepulo - 2.r.
Laura Rapajić - 2.r.
Marija Tičić - 5.b
Paolo Petešić - 5.b

DJEČJI VRTIĆ „PAŠKI MALIŠANI“:
1. nagrada: KRISTINA OGUIĆ , 6,5 godina, STARIJA SKUPINA PERUŽINI - LIKOVNI RAD "PRINCEZA"
2. nagrada VAL NOVAK , 5 godina, SREDNJA SKUPINA BOJE - LIKOVNI RAD "ZELENI VITEZ"
TARJA DONADIĆ, 6 godina, STARIJA SKUPINA PERUŽINI - LIKOVNI RAD " MAČKA "
3. nagrada
KARLA JURENEC,4 godine, MLAĐA SKUPINA LOPTICE - LIKOVNI RAD " MASKA DUGINE BOJE"
MAŠA PALADINA, 4 godine, MLAĐA SKUPINA
ZVIJEZDICE - LIKOVNI RAD "VESELA MASKA"
Na karnevalskim tancima u Drugom magazinu nastupila je klapa Sol.
(Foto: Tihana Orlić)

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK