slusaonica01
livestream01

85196783 2742940049125905 1352019682890088448 o

Načelnik Općine Kolan Marin Pernjak potpisao je ugovor s ministrom Olegom Butkovićem i ravnateljem Županijske lučke uprave Davorom Škibolom vrijedan oko milijun kuna za ulaganje u lučku infrastrukturu na području Općine Kolan.


U Domu Zadarske županije svečano su potpisani 12 milijuna kuna vrijedni ugovori za sufinanciranje izgradnje, sanacije i rekonstrukcije objekata lučke infrastrukture. Ugovore i Sporazume ministar Oleg Butković potpisao je s ravnateljem Županijske Lučke uprave Zadar Davorom Škibolom i načelnicima općina Novigrad, Kolan, Starigrad, Kali, Pašman te Sveti Filip i Jakov u nazočnosti župana Božidara Longina. Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture u ovoj je godini iz proračunskih sredstava osiguralo 90,5 milijuna kuna, od čega će se više od 12 milijuna kuna proračunskih sredstava dodijeliti za deset projekata na području Zadarske županije.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK