slusaonica01
livestream01

avijece 03

Pod predsjedanjem predsjednice Gradskog vijeća Grada Paga Jasne Magaš održana je 17. sjednica Gradskog vijeća Grada Paga.

Na sjednici su donesene Odluka I. Izmjeni i dopuni proračuna Grada Paga za 2020.godinu i projekcije za 2021. i 2022. godinu, Odluka o usvajanju strategije upravljanja imovinom u vlasništvu Grada Paga za razdoblje od 2019. do 2025.godine, Odluka o usvajanju godišnjeg plana upravljanja imovinom u vlasništvu Grada Paga za 2020.godinu, Odluka o donošenju Urbanističkog plana uređenja obalnog pojasa Bašaca, Odluka o donošenju Urbanističkog plana uređenja obalnog pojasa Vodice, Odluka o stavljanju izvan snage Odluke o izradi IV. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Paga, Odluka o izradi VI. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Paga, Odluka o dodjeli javnih priznanja Grada Paga i to Počasni građanin Grada Paga-bojnik Mate Šavar, Godišnja nagrada Grada Paga-UHVDR Grada Paga u oblasti javnih i društvenih djelatnosti, Moto klub "Paška bura" u oblasti javnih i društvenih djelatnosti, Benediktinski samostan Sv. Margarite u oblasti kulture i Kulturno umjetničko društvo "Družina" u oblasti kulture.
Na sjednici je prihvaćena Analiza stanja sustava civilne zaštite na području Grada Paga za 2019. godinu, Godišnji plan razvoja sustava civilne zaštite na području Grada Paga s financijskim učincima za trogodišnje razdoblje, donesene su Odluka o izmjeni Odluke o komunalnom redu, Odluka o raspoređivanju sredstava za financiranje političkih stranaka zastupljenih u Gradskom vijeću Grada Paga za 2020. godinu, Odluka o komunalnim djelatnostima koje se mogu obavljati na temelju ugovora o obavljanju komunalnih poslova, Odluka o neprihvaćanju ponude u postupku javnog natječaja za povjeravanje poslova održavanja nerazvrstanih cesta na području Grada Paga, Odluka o ukidanju statusa javnog dobra u općoj uporabi, Odluka o utvrđivanju svojstva nerazvrstane ceste javnog dobra u općoj uporabi, Odluka o davanju suglasnosti za potpisivanje Ugovora o prodaji i prijenosu poslovnog udjela trgovačkog društva Radio Pag d.o.o. i Obavijest o Odluci Povjerenstva Vlade RH u postupku podjele imovine, prava i obveza bivše Općine Pag.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK