slusaonica01
livestream01

Radio Pag Javna priznanja

Gradsko vijeće Grada Paga donijelo je Odluku o dodjeli javnih priznanja Grada Paga. Počasnim građaninom Grada Paga proglašen je bojnik Mate Šavar, u prigodi 25 godina od pogibije.

Mate Šavar rođen je 17. listopada 1954. godine, bio je pripadnik 118. domobranske pukovnije Gospić, bojnik HV-a, zapovjednik 1. satnije 3.bojne. Poginuo je 4. kolovoza 1995. godine na Ljubovu, u oslobodilačkoj Vojno-redarstvenoj akciji Domovinskog rata "Oluja" u kojoj su, nakon četiri godine okupacije pobunjenih Srba, oslobođena područja u sjevernoj Dalmaciji, Lici, Banovini i Kordunu.
Na temelju Odluke Gradskog vijeća o dodjeli javnih priznanja, Godišnju nagradu Grada Paga dobili su UHVDR Grada Paga u oblasti javnih i društvenih djelatnosti, Moto klub "Paška bura" u oblasti javnih i društvenih djelatnosti, Benediktinski samostan Sv. Margarite u oblasti kulture i Kulturno umjetničko društvo "Družina" u oblasti kulture.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK