slusaonica01
livestream01

Radio Pag korona i turizam Pag

Kako je rekla Vesna Karavanić, direktorica Turističke zajednice grada Paga, vezano uz korona virus, za sada nema problema u planiranju predsezonskih i sezonskih programa na području Grada Paga. Radi se normalno, a Turistička zajednica grada Pag je u stalnom kontaktu s Turističkom zajednicom Zadarske županije i sa Stožerom civilne zaštite koji daje upute o daljnjim aktvinostima.


"U ovom trenutku radimo na uobičajen način i pripremamo programe, a razgovarala sam o svemu s direktoricom Turističke zajednice Zadarske županije koja je u Zagrebu, radi daljnih dogovora. Dakle, trenutno stanje je u redu, a za daljnje postupanje čekamo upute. Kao što je poznato, po preporuci Stožera civiline zaštite Zadarske županije otkazan je Škraping. Moramo stalno biti u kontaktu s nadležnim institucijama i raditi po uputama," rekla je Vesna Karavanić.
U nekoliko turističkih agencija koja popunjavaju turističke kapacitete na području Grada Paga rečeno je kako za sada nema većih problema s rezervacijama, ali kako će biti sa sezonom znat će se nakon Uskrsa.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK