slusaonica01
livestream01

Radio Pag korona virus i Novalja

Direktorica Turističke zajednice grada Novalje Marina Šćiran Rizner za Radio Pag je rekla kako na području Grada Novalje nije zabilježeno otkazivanje dolazaka gostiju, ali je vidno smanjem broj novih upita i novih rezervacija.


"Razgovarala sam s hotelijerima i iznajmljivačima i svi su rekli kako nema većih otkazivanja, odnosno, ako i ima otkazivanja, onda je to iz razloga kao i prijašnjih godina, neki se predomisle o mjestu ljetovanja i slično. Međutim, smanjen je broj upita. To smo i očekivali, odnosno normano je što svi čekaju razvoj događaja," rekla je Marina Šćiran Rizner.
Turistička zajednica grada Novalje priprema predseznske i sezonske programe u skladu s planovima. Za sada nije upitno održavanje prve velike predsezonske manifestacije Traila "Life on Mars" koja će se održati 28. ožujka.
"Stalno smo u kontaktu sa Stožerom Civilne zaštite Ličko-senjske županije i slijedit ćemo njihove upute. Ne očekujemo otkazivanje utrke "Life on Mars", ali sve o tome znat ćemo tjedan dana prije održavanja," rekla je Marina Šćiran Rizner.
I ostale manifestacije bi se trebale održati onako kako je planirano, ali sve će ovisiti o razvoju situacije s korona virosom i procjenom Stožera Civilne zaštite Ličko-senjske županije.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK