slusaonica01
livestream01

 Radio Pag Stozer odluke

Stožer civilne zaštite Grada Paga je, pod zapovjedništvom Davora Fabijanića, zamjenika gradonačelnika Grada Paga, naložio da se na području Grada Paga do 16. travnja 2020. godine odgađaju sva okupljanja stanovništva na otvorenom i zatvorenom prostoru, manifestacije, sportska natjecanja, kazališne i dječje predstave, kulturne priredbe, vjerska okupljanja i ostali javni skupovi.

Sve odluke su donesene u cilju prevencije širenja virusa COVID-19 na području Grada Paga, a prema preporukama Zavoda za javno zdravstvo Zadar. Stožer je naložio trgovačkom društvu Čistoća Pag d.o.o. koje upravlja gradskim grobljima, izdavanje preporuke o obavljanju ukopa pokojnika u krugu obitelji. Uz to, Čistoći Pag d.o.o. je naložena organizacija odvoza kućnog otpada jednom tjedno.
Djelatnici Grada Paga, te tvrtki i ustanova u vlasništvu Grada dužni su se pridržavati preporučenih higijenskih mjera i mjera opreza, izbjegavati bliske kontakte s osobama koje imaju respiratorne simptome, održavat higijenu okoline i radnog mjesta u smislu čišćenja i dezinfekcije radnih površina i predmeta, provjetravanja radnog prostora te isto preporučiti mještanima, odnosno strankama s kojima su u komunikaciji.
Preporučuje se svim građanima Grada Paga što je manje moguće koristiti usluge Doma zdravlja radi očuvanja integriteta medicinskog sustava i nepotrebnog izlaganja sebe i drugih opasnostima prenošenja zaraze.
Mole se građani Grada Paga koji su radi poslovnih ili privatnih razloga od 01.ožujka 2020. godine boravili u virusom zahvaćenim zonama, postupiti savjesno i odgovorno te da se, u skladu s preporukama struke, telefonskim putem jave dežurnom epidemiologu i postupaju po naputku.
Ujedno se mole svi građani da prate upute koje će se davati putem medija, oglasnih ploča, na stanici Grada Paga, objaviti putem Radio Paga i drugih sredstava informiranja, te da se istih maksimalno pridržavaju.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK