slusaonica01
livestream01

 Radio Pag sastanak u Kolanu

U Općini Kolan održan je radni sastanak čelnika jedinica lokalnih samouorava na otoku Paga te načelnika Stožera civilnih zaštita otoka na temu trenutne situacije s COVID-19 virusom. Na sastanku su bili gradonačelnik Grada Novalje Ante Dabo, načelnik Općine Kolan Marin Pernjak, gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić, načelnik Općine Povljana Ivica Pogorilić, njihovi zamjenici i suradnici.

Zaključci sastanka su:
-situacija na otoku Pagu je stabilna te nema potrebe za panikom,
-koordinirat će se rad svih stožera civilne zaštite te su isti u svakodnevnoj komunikaciji sa županijskim stožerima i nacionalnim stožerom,
- svi će redovito svoje sugrađane pravovremeno obavještavati o svim mjerama preventive,
-Krizni stožeri će se sastajati po potrebi, a minimalno jednom tjedno,
-situacija se prati redovito te su stožeri u stalnom kontaktu sa svim službama na području Ličko–senjske i Zadarske županije.
Čelnici jedinica lokalnih samouprava i načelnici Stožera civilne zaštite otoka Paga pozvali su sve sugrađane na odgovorno ponašanje i postupanje u skladu s propisanim mjerama preventivne zaštite koje su nužne za sprječavanje širenja virusa COVID – 19 te ih pozvali na redovito praćenje izvještaja Nacionalnog stožera i županijskih stožera.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK