slusaonica01
livestream01

Radio Pag stanje u LS zupaniji

Kako je za Radio Pag rekao Vice Nekić, zamjenik župana Darka Milinovića i načelnik Stožera civilne zaštite Ličko-senjske županije, na području Ličko-senjske županije stanje je zadovoljavajuće i nema zabilježenih slučajeva zaraze korona virusom.


U Ličko-senjskoj županiji bilo je 308 sumnjivih slučajeva u samoizolaciji, a uzeti su brisevi od 38 osoba i svi su bili negativni. Stožer civilne zaštite Ličko-senjske županije redovito prati stanje na terenu i djeluje u skladu s mjerama nacionalnog Stožera civilne zaštite.
Na pitanje kako se treba odnositi prema turistima, Vice Nekić je rekao kako za to postoje jasna pravila.
"Turisti koji dolaze u Hrvatsku moraju imati odgovarajuće dokumente s granice o svojem zdravstvenom stanju. Ako to nemaju, vlasnik apartmana, sobe ili hotela u kojem su turisti došli treba kontaktirati dežurnog epidemiologa," rekao je Nekić.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK