slusaonica01
livestream01

 Radio Pag Opca bolnica Zadar

Željko Čulina, dr. med., ravnatelj Opće bolnice Zadar, izvijestio je javnost kako nisu točne informacije koje kruže putem poruka i društvenih mreža u kojima se navodi da Opća bolnica Zadar traži od građana prikupljanje majica kratkih rukava i tanjih hlača, kao ni ostalih potrepština vezanih uz liječenje bolesnika oboljelih od korona virusa.


"Zadarska bolnica pripremljena je i opskrbljena svim neophodnim stvarima, te molimo da se ne šire lažne i neprovjerene informacije," naveo je Čulina. "Sve građane pozivamo na društveno odgovorno ponašanje i da ne šire paniku te da prate informacije i upute koje objavljuje Stožer civilne zaštite Zadarske županije kao i sve nacionalne krovne institucije.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK