slusaonica01
livestream01

Radio Pag upute

Hrvatski Crveni križ objavio je upute za siguran način obilaska i primanja pomoći za starije i nemoćne osobe, koje ne bi trebale izlaziti i izlagati se opasnosti od zaraze koronavirusom.
"Hrvatski Crveni križ i 131 društvo Crvenog križa redovito obilaze stare i nemoćne osobe koje same ne mogu doći do osnovnih životnih potrepština. Svi oni koji trebaju pomoć, a nisu obuhvaćeni programom Pomoći u kući, mogu kontaktirati najbliže društvo Crvenoga križa.S obzirom na brojne građane koji se zbog epidemije koronavirusa samoorganiziraju kako bi pružili pomoć starijim i nemoćnim osobama te onima koji su zbog kroničnih bolesti u većem riziku, u suradnji s Ravnateljstvom civilne zaštite izradili smo dva letka. Jedan je letak namijenjen osobama koje žele pružiti pomoć te daje upute kako to učiniti na siguran način," navode u Hrvatskom Crvenom križu.

Radio Pag Crveni kriz upute 02

Radio Pag Crveni kriz upute 03

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK