slusaonica01
livestream01

Radio Pag Paski most

Od subote, 21. ožujka 2020. godine na snazi je novi sistem prometovanja Paškim mostom. Na otok Pag mogu doći samo osobe s prebivalištem ili trajnim boravištem i radnom obvezom na otoku Pagu. Svi ostali bit će vraćeni.
"Djelatnici Policijske postaje Pag su na terenu i vrše kontrolu prometa," rekao je predsjednik Stožera civilne zaštite Grada Paga Davor Fabijanić.
Stožer civilne zaštite Grada Paga, sukladno Odluci Stožera civilne zaštite RH, moli građane da se odgovorno pridržavaju svih donesenih mjera. Stožer civilne zaštite Grada Paga navodi: "Molimo ljude da ostanu doma, osim u nužnim situacijama. Sve mjere se provode."
Osim na Paškom mostu, uvedena je kontrola prodaje karata i prolaza vozila i putnika na trajektnoj liniji Prizna-Žigljen. Trajektni prijevoz je omogućen samo osobama s prebivalištem ili trajnim boravištem na otoku Pagu.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK