slusaonica01
livestream01

Radio Pag Novalja 03

Na dan 22. ožujka 2020.g. svi članovi Stožera podnijeli su izvješće iz svog djelokruga rada o stanju na području Grada Novalje te je utvrđeno da je stanje i dalje stabilno i bez evidentiranih zaraženih osoba.


Nadležne službe kontroliraju dolazak osoba i vozila na otok putem trajekta i mosta ali i morskim putem (privatnim brodovima).
U subotu, u večernjim satima, Stožer je zaprimio dvije nove odluke Nacionalnog stožera:
- Odluku o radnom vremenu trgovina kojom je propisano radno vrijeme za sve trgovine od 08,00 – 17,00.
- Odluku o općim i specifičnim mjerama zaštite koje obavezno provode pružatelji usluge taxi prijevoza.
Odluke su proslijeđene voditeljima trgovina te Udruzi autotaksi prijevoza Grada Novalje na postupanje.
U sustavu e-visitora evidentirano je 10 osoba s boravištem na području Grada Novalje.
Stožer civilne zaštite zahtjeva od svih poslodavaca, iznajmljivača smještajnih prostora i svih osoba koje zbog rada ili nekih drugih okolnosti trenutno borave u Novalji da se putem sustava e-visitor evidentiraju.
Apeliramo na građane da poštuju pravila koje nalažu trgovine o reduciranom broju ulazaka osoba u jednom trenutku. Također, poštuje propisane razmake između osoba dok ste u trgovinama, a posebno kada stojite u redu.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE GRADA NOVALJE
Gradonačelnik, Ante Dabo

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK