slusaonica01
livestream01

Radio Paag gradonacelnik Ante Dabo

Stožer civilne zaštite Grada Novalje je, pod predsjedanjem gradonačelnika Grada Novalje Ante Daba, održao sjednicu na kojoj su svi nazočni članovi Stožera podnijeli izvješće o situaciji iz područja njihove nadležnosti te je utvrđeno da je na području Grada Novalje, u odnosu na koronavirus, situacija zadovoljavajuća, nema zaraženih osoba.

Sve službe organizirale su svoje poslovanje sukladno odlukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske. Stožer civilne zaštite Grada Novalje konstatirao je da se velika većina građena odgovorno i savjesno odnose prema protuepidemijskim mjerama koje su na snazi.
Prema naputku Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, Turistička zajednica Grada Novalje izvijestila je o evidentiranju u sustav e-visitor osoba koje borave na području Grada Novalje, a nemaju prebivalište na području Grada Novalje.
Stožer civilne zaštite Grada Novalje nastavlja dnevno održavanje sjednica putem videokonferencija do daljnjega.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK