slusaonica01
livestream01

Radio Pag gradonacelnik Grada Paga Ante Fabijanic

"Gradske tvrtke rade u smjenama, jedan dio djelatnika radi od kuće, a ostali su raspoređeni po terenu da su što manje u kontaktu. Kroz koji dan donijet ćemo nove mjere za pomoć gospodarstvu s ciljem očuvanja radnih mjesta. Pozivaju se građani da se čuvaju i pridržavaju odluka i preporuka te da ostanu kući," rekao je gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić.


Sve službe organizirale su svoje poslovanje sukladno odlukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske. Situacija u Gradu Pagu je zadovoljavajuća, građani se ponašaju odgovorno i savjesno prema protuepidemijskim mjerama koje su na snazi. Stožer civilne zaštite Grada Paga provodi mjere i odluke na terenu. Članovi i volonteri Gradskog društva Crvenog križa Pag na raspolaganju su za pomoć starijim, bolesnim i nemoćnim osobama za dostavu hrane i lijekova, a trgovina Lorenco organizirala je besplatnu dostavu za građane.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK