slusaonica01
livestream01

Radio Pag Kolan stozer

Propusnice koje izdaje Stožer civilne zaštite Općine Kolan mogu se zatražiti putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili osobno u prostorijama Stožera koje se nalaze u zgradi Poslovnog centra u Mandrama, na prvom katu. Sve informacije oko izdavanja propusnica mogu se dobiti na dežuran broj Stožera 099 354 9579.


Stožer civilne zaštite Općine Kolan radi 24 sata dnevno. Svi članovi su volonteri koji svakodnevno prate i nadziru provedbu svih mjera koje nalažu Stožer civilne zaštite RH i Stožer civilne zaštite Zadarske županije te su svakodnevno u komunikaciji s policijom i dežurnim epidemiologom.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK