slusaonica01
livestream01
  • image

paski most

Kod Paškog mosta više nije u funkciji punkt na kojem su se ostavljali paketi koje su prikupljali djelatnici i volonteri Gradskog društva Crvenog križa Pag. Naime, zbog usuglašavanja s Odlukom o zabrani napuštanja mjesta prebivališta Nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 23. ožujka 2020. godine, ukinuta je Odluka Stožera civilne zaštite Grada Paga od 22. ožujka o dostavi i prikupu paketa na Paškom mostu za što je bilo zaduženo Gradsko društvo Crvenog križa Pag.

Gradsko društvo Crvenog križa Pag dostupno je za hitni transport medicinske opreme i preparata koji se trenutno ne mogu pronaći na području otoka Paga. Radi se o hitnom transportu medicinske opreme koja je neophodna za život pacijenta. Za organizaciju transporta treba kontaktirati Gradsko društvo Crvenog križa Pag dan prije na telefonski broj 023/611-165.

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK