slusaonica01
livestream01

Radio Pag Novalja zabrana

Stožer civilne zaštite Grada Novalje je naveo kako se očekuje uplovljavanje ribarskih brodova u luku Novalja te napominje kako je na snazi zabrana prodaje ribe s brodova.

Zbog toga Stožer civilne zaštite Grada Novalje moli građane da ne odlaze prema luci kako bi pokušali kupiti ribu. Prema izvješću Stožera od 29. ožujka, Lučka uprava Novalja evidentirala je neprijavljeno uplovljavanje dvije ribarice u luku Novalja. Tom prigodom je došlo do manjeg kršenja protuepidemijskih mjera, odnosno do nedozvoljenog okupljanja građana. Nakon upozorenja policije, nepravilnosti su uklonjene.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK