slusaonica01
livestream01

Radio Pag Prodaja ribe u Novalji

Prema priopćenju Stožera civilne zaštite Grada Novalje, na području Grada Novalje i dalje su dvije osobe zaražene koronavirusom.

Njihovo stanje je dobro, nemaju nikakvih tegoba i nisu febrilni. Stožer CZ Grada Novalje radi redovno. Dana 13. travnja izdano je 47 propusnica, uglavnom gospodarskim subjektima koji imaju uredno prijavljena gradilišta kao i za javne projekte Grada i trgovačkih društava u vlasništvu Grada. Stožer je zauzeo načelan stav da se izdaju posebne upute aktivnim investitorima i voditeljima gradilišta u smislu održavanja gradilišta i nadzora u provođenju protuepidemijskih mjera koje će provoditi komunalni redari i povjerenici civilne zaštite.
Stožer je od Ministarstva poljoprivrede RH, Uprave za ribarstvo, dobio tumačenje zakona koje se odnosi na upit za prodaju ribe s plovila, plivarica. Prema tumačenju ministarstva, takva prodaja je dozvoljena. Na temelju toga, Stožer civilne zaštite Grada Novalje dozvolio je prodaju ribe i s plivarica uz pridržavanje svih protuepidemijskih mjera koje su na snazi.
Počela je s radom i tržnica u Novalji. Tržnica će imati jedan ulaz i jedan izlaz. Stožer napominje da je obveza i prodavača i kupaca pridržavati se svih protuepidemijskih mjera koje su na snazi. Provedbu mjera nadzirati će komunalno redarstvo.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK