slusaonica01
livestream01

Radio Pag Festival Zrce Spring Break Europe

Nakon Hideouta, na Zrću je otkazan i festival "Zrce Spring Break Europe" koji se trebao održati od 29. svibnja do 1. lipnja. Potvrdio je to Zrce Spring Break Team. Ove godine bio je predviđen i poseban progam kojim bi se obilježilo deset godina održavanja festivala.

Radio Pag je dobio objavu u kojoj se navodi:
"U svjetlu sve veće zabrinutosti oko Covid-19, Zrce Spring Break Europe odgođen je i održat će se od 3. do 6. lipnja 2021. godine. Ulaznice/paketi vrijede za izdanje 2021. godine. Svi naši kupci koji dođu do naše check-in točke s kuponima/potvrdama za 2020. godinu dobit će poseban paket s poklonima od klubova na plaži Zrće, restorana i lokalne zajednice Grada Novalje i festivala kao zahvalu za odanost. Jasno je da ovo nismo očekivali za našu desetogodišnjicu, ali slijedeći mjere širom svijeta i u vrijeme neviđene nesigurnosti, to je sada jedina opcija. Ova odluka donesena je u vrijeme sveopće neizvjesnosti, nesigurnosti i brige za zdravlje naših gostiju, osoblja i zajednice, a to shvaćamo vrlo ozbiljno. Briga o sigurnosti i dobrobiti naših proljetnih gostiju bila je, i uvijek će biti, naš najvažniji prioritet, posebno u zahtjevnim vremenima poput ovih. Iskreno cijenimo vaše strpljenje i razumijevanje tijekom ovog razdoblja. Kako bi vam pružili što više informacija, napravili smo namjenski korisnički račun za e-poštu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Slobodno nam pošaljite e-poštu s bilo kojim pitanjem."

Otkazan festival Zrce Spring Break Europe

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK