slusaonica01
livestream01

 Radio Pag sezona

Češka se želi dogovoriti s Hrvatskom o organiziranju koridora kojima bi zdravi češki turisti mogli ljetovati na Jadranu, navodi HINA.

U slučaju postizanja dogovora smatra se najboljim odabrati cestovne koridore jer se još ne zna kakve će na ljeto biti zrakoplovne veze prema Dalmaciji. Turisti iz Češke obično odabiru privatni smještaj, ali za njih su spremni i hotelijeri. Na otoku Pagu svakog ljeta boravi velik broj turista iz Češke i uglavnom dolaze u agencijskom aranžmanu. Ako se postigne dogovor između Češke i Hrvatske, od toga bi korist mogao imati i otok Pag. No, hoće li se postići dogovor i hoće li dolazak turista iz Češke ublažiti posljedice masovnog otkazivanja rezervacija uvelike će ovisiti i o rezultatima mjera za sprečavanje širenja zaraze korona virusom i popuštanju mjera koje je propisao Stožer Civilne zaštite RH.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK