slusaonica01
livestream01

 Radio Pag Ponistenje natjecaja

Gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić donio je Odluku o poništenju Javnog natječaja za financiranje programa i projekata javnih potreba sredstvima proračuna Grada Paga za 2020. godinu.

Kako se navodi u obrazloženju Odluke, Javni natječaj se poništava radi novonastalih okolnosti, te zbog smanjenja prihoda i nedostatka financijskih sredstava Grada izazvanih pandemijskim širenjem bolesti COVID-19, a budući da je prema preporukama Stožera Civilne zaštite Republike Hrvatske onemogućeno provođenje aktivnosti projekata i programa udruga. Prije donošenje ove Odluke, gradonačelnik Fabijanić je, u izjavi za Radio Pag, rekao kako su, nakon uvođenja mjera za suzbijanje širenja zaraze korona virusom, proračunski prihodi Grada Paga smanjeni za 70 posto. Zbog zabrane rada ugostiteljskih objekata i mnogih obrta, Grad Pag je izgubio velik dio izvornih prihoda. Za Grad Pag to je posebno velik problem jer na temelju kredita za dječji vrtić i nekoliko ovršnih postupaka, Grad Pag ima dugovanje od preko 35 milijuna kuna. Gradonačelnik Fabijanić je rekao kako će se sve usmjeriti na osiguranje radnih mjesta i financiranje samo onoga što je najnužnije.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK