slusaonica01
livestream01

Odluka Zadarska ÅBEupanija 1

Stožer Civilne zaštite Republike Hrvatske donio je Odluku o ukidanju nužne mjere zabrane napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka na području Zadarske županije.

Donošenjem navedene Odluke, stanovnici Zadarske županije bez propusnice mogu putovati i na sve otoke, dok za stanovnike koji nisu sa područja Zadarske županije vrijede dosadašnje Odluke i upute. Stožer civilne zaštite Zadarske županije, u suradnji sa svim Stožerima civilne zaštite gradova i općina na području Zadarske županije pratit će i dalje pridržavaju li se žitelji i ostali prisutni na njihovim područjima svih dosad donesenih Odluka Stožera civilne zaštite, te mjera i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Ukoliko bude potrebe Stožer civilne zaštite Zadarske županije donijet će potrebne (ili posebne) Odluke kako bi zaštitili sve naše sugrađane.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK